Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Традиції святкування Нового року в Індії та історія «The Kind Cowherd» з
Посольством Індії в Україні

    21 грудня відбулася зустріч, присвячена святкуванню Нового року в Індії, на якій була присутня дружина Посла Індії в Україні — пані Анаміка Бхарті. Індія просто дивовижна у своєму різноманітті. У ній переплелося безліч релігій, кланів, традицій і обрядів. Святкування Нового року в Індії — яскравий приклад того, яким різним може бути одне й те ж свято. Діти-учасники заходу прослухали зовсім нову для них історію свята Дівалі («Cвято вогню»), на якому традиційно влаштовують барвисті феєрверки, запалюють лампадки діпа і свічки навколо своїх будинків, щоб залучити богиню багатства і благоденства Лакшмі. Юні відвідувачі також довідалися про створення традиційної прикраси для дому – ранголі. Пані Анаміка Бхарті зазначила, що Україна, як і Індія, має багату культуру і традиції, в ній мешкають гарні люди і дуже чудові діти.

    Анаміка Бхарті прочитала історію англійською мовою «The Kind Cowherd». Головна думка твору — ніколи не боятися та вірити, що тобі допоможуть — і під час подорожей джунглями чи лісом, і у великому місті.


    Другу частину зустрічі було присвячено майстер-класам зі створення ранголі та новорічних листівок в індійському стилі.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей