Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Виховуємо киянина

    З огляду на суспільно-політичну ситуацію в Україні дедалі більшої актуальності набуває проблематика формування у дітей почуття патріотизму. І однією зі складових патріотичного виховання є краєзнавча робота, прищеплення любові до рідного міста.

    23 грудня 2016 року в рамках дослідно-експериментальної роботи «Виховуємо киянина» відбувся семінар-практикум «Планомірність педагогічного процесу як запорука успішної експериментальної роботи», який був організований Національною бібліотекою України для дітей спільно з Інститутом післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. Учасниками семінару були вихователі-методисти з різних районів м. Києва. Під час семінару учасники мали можливість обмінятися досвідом роботи із виховання юного киянина-патріота, ознайомитися з літературою про Київ, яка є у фондах нашої бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей