Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Крок до майбутнього»
Центр творчого розвитку та психологічної реабілітації дітей з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО)

    Національна бібліотека України для дітей отримала перемогу у конкурсі грантів«Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Києві та Одеській області», організатором якого є Міжнародна громадська організація«Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я»( LHSI) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

    Місія LHSI:

    Вирішення соціальних проблем суспільства та просування ідеї сталого розвитку людства шляхом розвитку послуг у соціальній сфері, громадського здоров’я та охорони праці, розбудови потенціалу міст, громад та громадян щодо вирішення соціально значущих проблем через надання різнопланової допомоги державним та недержавним організаціям, особам з числа груп ризику, а також шляхом заохочення до відкритого та прозорого діалогу, координації зусиль усіх зацікавлених партнерів www.lhsi.org.ua .

    Мета проекту – створення вільного комфортного простору для емоційно-психологічного розвантаження дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, адаптація їх до нових умов життя та надання психологічної допомоги кожній дитині, яка цього потребує. Проектом передбачено створення творчого і реабілітаційного простору, який стане улюбленим місцем дітей і батьків, оснащення його сучасними мультимедійними засобами для забезпечення якісного проведення тренінгів і заходів, організації змістовного дозвілля відповідно до європейських стандартів.

    Термін реалізації проекту: з 28 грудня 2016 року по 28 грудня 2017 року.

    Проектом передбачено протягом року комплекс різноманітних заходів, психологічних занять, майстер класів.

    Тож вітаємо команду проекту і запрошуємо усіх зацікавлених до співпраці, а наших партнерів – до активної інформаційної підтримки.

    Як нас знайти:

    03190, Київ-190, вул. Я.Корчака (колишня Баумана), 60.
    Тел.: (+38044) 443-25-30, (+38044) 443-26-31 
    Факс: (+38044) 400-65-87 
    E-mail: library@chl.kiev.ua
    http://www.chl.kiev.ua/

    Їхати від станції метро «Нивки», «Дорогожичі», «Сирець» автобусом № 47 або маршрутним таксі № 540 від станції метро «Нивки» до зупинки «Бібліотека для дітей».  

 

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей