Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Прем’єрний показ дитячої студії лялькового театру «Бібабо»

    15 січня в актовій залі Національної бібліотеки для дітей відбувся прем’єрний показ дитячої студії лялькового театру «Бібабо». Це була перша студійна робота та перший великий виступ на сцені. Не дивлячись на те, що вистава планувалася як передпрем'єрний показ для батьків студійців та їхніх близьких друзів – глядацька зала була майже повністю заповнена.

    Прем’єра новорічної казки «Крижана квітка» за п’єсою Сергія Козлова відбулася на одному диханні. Легкий як мереживо сюжет і гарні декорації дозволили маленьким глядачам та їхнім батькам поринути в атмосферу казкового зимового лісу.

    Лялькова вистава «Крижана квітка» – це ніжна і легка для сприйняття історія, яка в той же час є повчально-філософською. Ця казка про такі важливі цінності, як дружба, взаємовиручка та самопожертва, яка дарує маленькому глядачеві відчуття впевненості у власних силах, додає сміливості.

    Напередодні Нового року найкращий друг Їжачка – Ведмедик – тяжко захворів. Прості лікарські засоби не допомагають і єдиною можливістю врятувати друга є чарівна квітка, якої ніхто ніколи не бачив. Їжачок разом із маленькими глядачами вирушає у казкову подорож на пошуки чарівної квітки. Мандрівникам належало з'ясувати, чи існує ця таємнича квітка насправді і де саме її шукати. Безкорисливо допомагаючи під час своєї мандрівки дідусю Ясеню, тремтячій від холоду Осиці та іншим деревам, Їжачок отримує підказки, де саме шукати чарівну квітку.

    Маленькі та дорослі глядачі із задоволенням поринули у лялькову виставу, співпереживаючи Їжачкові у його аж ніяк нелегкій мандрівці. Тому оплески для юних акторів були напрочуд гучними та щирими.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей