Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Підсумковий звіт Національної бібліотеки України для дітей за результатами реалізації
Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» у 2016 році.

    Протягом 2016 року Національна бібліотека України для дітей зібрала і передала для «Бібліотеки українського воїна» 212 книг, із них: 33 дитячі книги, 155 дитячих малюнків, 188 дитячих поробок, 65 вітальних листівок. Усі книги ми надсилали через волонтерів, які і передавали нам побажання бійців щодо потрібної їм літератури. В 2016 році бібліотека співпрацювала з волонтерами руху Операція «Маестро», через яких і передавала все зібране бійцям АТО. Саме на прохання бійців військових частин міст Маріуполя і Попасної були зібрані дитячі книги та речі. У вільну хвилину воїни знаходили час читати дітям, які до них приходили, книги українських авторів. У звіті про чергову поїздку на фронт волонтери висловили подяку працівникам НБУ для дітей (тут є фото бійців із малюнками наших дітей).

    Напередодні новорічно-різдвяних свят користувачі-діти нашої бібліотеки, а також діти з усієї України, які перебувають на лікуванні у ДЗ «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» малювали малюнки, робили новорічні листівки, писали вітання та побажання нашим бійцям, виготовляли власноруч із різних природних матеріалів ангелів та ялинкові прикраси. Все це разом із книгами через волонтерів ми передали на фронт.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей