Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Незвичайна подія для дітей

       Незвичайною подією для дітей загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 22 Оболонського району м. Києва став приїзд «Книжкобуса» – бібліотеки на колесах, яка подорожує містом і дарує кожній дитині радість читання і спілкування книгою. Діти змогли познайомитися з найновішими українськими книгами, взяти участь у цікавій подорожі разом із літературними героями, читали, змагалися у конкурсах і вікторинах. У процесі літературного спілкування у «Книжкобусі» у дітей залишилися не лише яскраві емоції, а й у багатьох виникло серйозне бажання взятися за книжку.

       А на найменших школярів у актовій залі школи чекала лялькова вистава «Пригоди української книжки». Працівники бібліотеки розповіли повчальну історію, подорож книжки до діток, які люблять читати і книжка для яких найкращий друг. А також діти із задоволення взяли участь у казковій вікторині та продемонстрували неабиякі знання казкових героїв.

       Національна бібліотека України для дітей долучилася до книжково-читацького проекту «Книжкобус» і дякує за підтримку й плідну співпрацю комунальному підприємству «Київпастранс», Фундації Дарини Жолдак, благодійному фонду «Коло». Також висловлюємо слова щирої подяки педагогічному колективу школи за надану приємну можливість спілкування з дітьми.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей