Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Незабутня зустріч у бібліотеці

       Ура! Відбулося! 28 лютого у рамках Всеукраїнської акції «Україна читає дітям» у нашій бібліотеці пройшла цікава зустріч з народною артисткою України та Росії, лауреатом Шевченківської премії, провідною актрисою київського театру російської драми імені Лесі Українки Ларисою Валентинівною Кадочниковою. Ми так довго чекали її і все гадали, чи відбудеться цей захід. І зовсім не з причини, що Лариса Валентинівна – «недосяжна» актриса, а тому, що у неї дуже щільний графік роботи. Але актриса знайшла таки час і з радістю завітала до нашої бібліотеки. Поспілкуватися з нею зібралися старшокласники з різних шкіл міста, члени Шевченківської районної організації ветеранів та учасників Другої світової війни та працівники бібліотеки. Присутні з увагою слухали ведучу заходу, яка дуже цікаво розповіла про життєвий та творчий шлях актриси, переглядали документальні відеоролики та уривки з фільмів, у яких знімалася Лариса Валентинівна.

    Почуття глядачів досягли апогею, коли на сцену піднялася гарна, яскрава і тендітна жіночка – Лариса Кадочникова. Вона жваво почала розмову про професію актора, про цікаві випадки з творчого життя… А потім було багато-багато питань… Розпитували про зіграні ролі, про мрії дитинства, перші книги та ін. І звичайно після зустрічі – яскрава фотосесія. Півтори години пролетіли як одна мить! Почуття переповнювали!


    І ми віримо, що спогади про одну з найкращих кіноактрис України залишиться у дитячих серцях надовго! А Ларисі Кадочниковій ми від щирого серця зичимо здоров’я та творчих злетів!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей