Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Відкриття виставки «Фонтан казок: як напувати мрії»

       21 березня справжнім подарунком для читачів Національної бібліотеки України для дітей напередодні Всеукраїнського тижня дитячого читання стало відкриття виставки робіт художників-ілюстраторів «Фонтан казок: як напувати мрії» видавництва «Фонтан казок». Адже зустріч зі справжнім мистецтвом це завжди свято, воно збагачує душу і серце, робить нас кращими, добрішими, заряджає яскравими, позитивними емоціями.

    На святкову подію були запрошені молодші школярі ЗОСШ № 175 та гості бібліотеки, які мали змогу не тільки переглянути картини, а й побачити, як ці ілюстрації виглядають у книжечках, які також демонструються на виставці – поряд з картинами.

    Усіх присутніх привітали генеральний директора НБУ для дітей Алла Іванівна Гордієнко та головний редактор видавництва «Фонтан казок», дитячий письменник Іван Андрусяк, який своїми дотепними і кумедними жартами дуже сподобався дітям.

    До привітань також долучилися художники-ілюстратори видавництва Надія Дойчева-Бут та Світлана Сова, які розповіли дітям про цікавий творчий процес творення книжкової ілюстрації, а дитячий письменник Олег Чаклун розповів про свої фантастичні книги і познайомив дітей із новими пригодами казкового героя – маленьким суперроботом Мікроботом.

    Відвідувачі мали змогу переглянути натхненні виступи маленьких артистів. Дівчатка з вокального гуртка «Перлинка» Національної бібліотеки України для дітей — Анна Счастна та Анна Романова – заспівали пісню «Голубими небесами» про подорож казковими країнами. Музичними номерами порадували глядачів вихованці Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва – вокальна студія «Веселі нотки», зразковий ансамбль сучасного танцю «Едельвейс» та зразковий ансамбль народного танцю «Викрутаси». Юні артисти виконали танцювальні композиції «Хитрі, хитрі мишки» та заспівали веселу пісню «Їжачки».

    Бібліотека запрошує всіх бажаючих доторкнутися до мистецтва ілюстрації книжок і відвідати виставку, яка експонуватиметься до 20 квітня 2017 року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей