Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Анатолію Григоруку – 85!

       20 березня відзначав своє 85-річчя відомий дитячий письменник, заслужений журналіст, перекладач, член Національної спілки письменників України, лауреат літературної премії ім. Н. Забіли Анатолій Іванович Григорук. Письменник люб’язно прийняв запрошення працівників нашої бібліотеки і разом із нами та із маленькими читачами продовжив святкування свого ювілею.

    Анатолія Івановича привітала генеральний директор НБУ для дітей А.І. Гордієнко, яка вручила ювіляру бібліотечну медаль «Заради дитини працюємо і творимо», а також ювіляра привітали письменники М. Морозенко, Н. Поклад, О. Кротюк. Від вдячних читачів письменник отримав гарні подарунки – музичні привітання, малюнки, декламування своїх віршів із книжок, представлених на виставці-чаюванні.

    Ми всі мали змогу прослухати ще ненадруковані вірші, які люб’язно прочитав сам автор. На святі було весело, жартівливо і цікаво. Діти не хотіли відпускати письменника та із задоволенням фотографувалися з ним.

    Анатолію Івановичу! Ви покликані відкривати дітям світ, правду, своїми творами допомагаєте їм пізнавати самих себе. Бажаємо Вам здоров’я, енергії та творчого запалу! Дякуємо за цікаву зустріч!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей