Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліомореплавання продовжується…

       26 березня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку продовжив своє бібліомореплавання «Корабель читання для сімейного єднання».

    Бібліотекарі познайомили дітей та батьків із книгою молодої української письменниці Юлії Чайки «Син сонця», в якій зібрано казки, через призму яких звичайний оточуючий світ набуває чарівності та яскравих насичених барв, природа розкриває секрети свого буття, а старий Всесвіт вчить людей розважливості і мудрості. Дітям та їхнім батькам дуже сподобався однойменний твір молодої письменниці, у виконанні бібліотекаря. Присутніх також познайомили із цікавими книжковими новинками. Діти та батьки із задоволенням взяли участь у майстер-класі з виготовлення казкового героя, який продовжить читати разом із ними вдома.

    Також було проведено бліцанкетування присутніх «Сім’я, книга, бібліотека» та опитування батьків маленьких читачів бібліотеки у рамках локального дослідження «Читацькі династії НБУ для дітей». Усі 100% респондентів-батьків відповіли, що бібліотека допомагає їм у вихованні дітей, приваблює їх наявністю великої кількості книжок, оперативністю та якістю обслуговування. Із них 68,7% стверджують, що їхні родини можна назвати династією користувачів НБУ для дітей.

    Наступні зустрічі на кораблі також будуть цікавими! Запрошуємо до спільного читання!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей