Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Під час шкільних канікул із новою весняною програмою запрацював
Казковий трамвайчик – спільний проект Національної бібліотеки України для дітей та
комунального підприємства «Київпастранс»

       Третій рік поспіль для маленьких жителів Києва та їхніх батьків під час шкільних канікул трамвайчик є популярним місцем сімейного дозвілля. Окрім цього, Казковий трамвай став місцем, яке відкрило можливості сучасної бібліотеки та зруйнувало стереотипи щодо неї. Дехто з маленьких відвідувачів книжково-бібліотечних розваг, так би мовити, «на виїзді» з радістю відвідують стаціонарну бібліотеку. За період дії проекту до бібліотеки, особливо одразу після канікул, приходять нові користувачі, від яких можна почути своєрідний «пароль»: «А ми були у вас в Казковому трамвайчику!».

    У програмі весняного трамвайчика майстер-класи, театралізовані читання, книжкові квести, поетичні читання, настільні ігри та міні-вистави. Відвідувачі познайомилися з найновішими українськими книгами, разом виготовляли сувеніри – весняних пташечок, подорожували разом із літературними героями, читали, змагалися у конкурсах та вікторинах, навіть грали в імпровізованому оркестрі. Після години розваг і спілкування в Казковому трамвайчику у дітей залишилися не лише яскраві емоції, а й серйозне бажання прочитати нову книжку.

    Дякуємо за фото Юрію Зущику

    Телерепортаж каналу UA:Перший У Києві запрацював Казковий трамвай.

    Фоторепортаж Сказочный трамвайчик, полный книг, тронулся в путь.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей