Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч із Наталкою Поклад

       Тема кращого сучасного дитячого читання хвилює обидві сторони цього процесу – як авторів, так і юних читачів. Із таких позицій 7 квітня о 12 годині в актовій залі Національної бібліотеки України для дітей уже вдруге відбувся літературний вернісаж «Сторінками рекомендованих творів для читання у 2 класі». На зустрічі були присутні учні других класів ЗОСШ № 160, а також українська поетеса, публіцист, фольклорист, етнограф, автор понад півтора десятка книг, у тому числі для дітей, член Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України Наталка Поклад.

       У доброзичливій атмосфері відбувалося спілкування гості з дітьми, під час якого юні книголюби ставили запитання письменниці. Наталя Іванівна читала свої ще не надруковані твори, а діти підготували сюрприз для авторки, прочитавши напам'ять її вірші. За допомогою відеопрезентації другокласники також познайомилися з доробками інших українських письменників: Марини Павленко, Лариси Ніцой, Марини та Сергія Дяченків, Оксани Лущевської, Кузьки Кузякіна, які пишуть цікаві захоплюючі історії для дітлахів.

       Також у рамках Національного проекту «Україна читає дітям» на захід завітав львівський молодий письменник Жак Жаб’є зі своєю родиною, який прочитав дітям свої вірші зі збірки «Баранцеві сниться лука» і на закінчення пригостив усіх присутніх смачним печивом із зображенням баранця.

       До нових зустрічей у нашій бібліотеці!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей