Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Книжковий експерт рекомендує…

       У відділі документів іноземними мовами спільно з відділом соціокультурної діяльності розпочав роботу новий відеопроект «Книжковий експерт». Чому саме у цьому відділі? Дехто з читачів вважає, якщо не володієш іноземною мовою, то й книжку не прочитаєш. Але це не так! Наша постійна читачка Злата у відеовипусках «Книжковий експерт рекомендує...» якраз і розповідає про те, що зовсім необов’язково знати іноземну мову, щоб зрозуміти про що йдеться. І демонструє прекрасні книжки з фонду відділу, більшість з яких є справжніми витворами поліграфічного мистецтва: яскраво ілюстровані, інтерактивні, тактильні, у 3D-форматі, книжки, що розмовляють…

       Чому саме Злата – книжковий експерт? Тут якраз усе просто: Златі 10 років і тільки навчившись ходити, вона стала читачем Національної бібліотеки України для дітей. Читає багато, читає будь-де… Дівчинка не просто читачка, вона цінує гарну книжку, стежить за новинками не лише цього відділу, а й усієї бібліотеки, вміє розповідати про прочитане. Тож Злата як справжній експерт допоможе вам зорієнтуватися у книжковому багатстві відділу документів іноземними мовами.

       До того ж, за рейтингом бібліотеки у 2016-2017 рр., Злата увійшла до десятки найактивніших учасників зимових та весняних програм читання, кращих читачів бібліотеки. Розбиратися з іншомовними книжками Златі допомагатимуть запрошені гості: іноземці, носії мови. Тобто, люди, для яких та чи інша іноземна мова є рідною. Вони читали ці книжки в дитинстві, тому якнайкраще можуть розповісти про них.

       У першому випуску Злата разом з Сюзанне Тайхман, директором бібліотеки Гете-Інституту у Києві, підготувала для вас огляд німецькомовних книжок.

       Новий книжковий огляд чекайте у наступному випуску!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей