Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Найтаємничіший письменник видавництва «Фонтан казок»
Олег Чаклун в гостях у бібліотеки!

       Знайомство наших читачів, учнів 2 класу гімназії № 172 «Нивки», з книжками видавництва продовжив найтаємничіший письменник видавництва «Фонтан казок» Олег Чаклун. Його перша казка про Мікробота надзвичайно популярна серед маленьких користувачів бібліотеки, адже всі її екземпляри на руках у читачів. Тому з самого початку зустрічі між дітьми та письменником зав’язався живий діалог. Вони засипали гостя масою запитань, на які він ледве встигав давати відповіді. Пан Олег запропонував читачам пофантазувати щодо нових пригод героя. І знову безліч піднятих рук читачів, бажаючих поділитися своїми ідеями!

       А ще дітей зацікавили розповіді письменника про інші його книжки: «Іскра», «Банка варення», «Калюжа», «Коротунчик». Затаївши дихання, слухали вони читання самим автором однієї з казок зі збірки «Швейцарські казки».

       Приємним сюрпризом для гостя бібліотеки стали малюнки та вироби з пластиліну, що їх зробили маленькі читачі до його книжки «Мікробот».

       Чекайте! Дуже скоро, в травні цього року, вийде з друку третя книжка про пригоди улюбленого героя Мікробота!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей