Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Велика подорож Німеччиною: Дрезден – місто культури і свободи»

       У Національній бібліотеці України для дітей у рамках відзначення «Року німецької мови в Україні» продовжується серія віртуальних подорожей величними містами Німеччини.

       27 квітня ми запросили наших відвідувачів, які вивчають німецьку, до подорожі містом Дрезден. Інтерактивний захід проводив бібліотекар, який за програмою Гете-Інституту вивчав німецьку у цьому величному гарному місті.

       Дрезден розділяється на дві частини: Altstadt («Старе місто») та Neustadt («Нове місто»). У старому місті кожен відвідувач поринає у гарну казку, створену ще Августом Сильним (про нього ми дізналися з книжки «AugustderStarke. EineBiographiefurKinder»).У«Новому місті» є багато творчих галерей, дитяча залізниця та Німецький музей гігієни. Про ми дізналися за допомогою довідників та буклетів.

       Учасники заходу працювали у групах і готували презентаціїрізних пам’яток та винаходів із Саксонії (зокрема мейсенська порцелянаі рідина для полоскання зубів «Odol»), про які вони прочитали у запропонованих книжках та буклетах. Під час усього заходу мовою спілкування була німецька мова.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей