Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
19 травня о 14 годині на сцені бібліотеки відбудеться концерт легендарного
українського рок-гурту «МОНОЛІТ»

       Проект Національної бібліотеки України для дітей музична платформа «Слухай своє» стартував лише у березні, але вже набрав шалених обертів! Кількість українських музикантів, які забажали взяти участь у проекті, така, що події проекту відбуваються 2-3 рази на місяць! Зауважте, що це не просто зустрічі-спілкування, це повноцінні концерти! На сцені бібліотеки виступали Євген Грабовський, Тимофій Ведерник (гурт «АРТІШ»), рок-поп гурт «ТамДеМИ». Попередньо дали згоду на виступ у бібліотеці Олег Скрипка, Тарас Тополя (гурт «Антитіла»)!




       Четверта зустріч проекту подарує нашим читачам-підліткам незабутні враження, тому що гостем музичної платформи буде Костянтин Гордейчук — лідер легендарного українського рок-гурту «МОНОЛІТ» (м. Шостка, Сумська область). Костянтин Гордейчук не тільки талановитий музикант, а й спортсмен, керівник власного шоу-балету «Лідер», веде здоровий спосіб життя. Також у Шостці «МОНОЛІТ» має власну студію звукозапису «Monolit Rock Studio».








       «МОНОЛІТ» понад 10 років активно просуває молодіжну рок-культуру України. Об'їхав усю країну і близьке зарубіжжя, відвідавши майже 100 міст і давши понад 500 концертів, встановивши тим самим абсолютний рекорд країни за кількістю відіграних концертів і насиченості гастрольної діяльності серед молодіжних неформальних формацій. У числі виступів гурту сцени топових і масових фестивалів: «The Best City.UA», «Захід», «Рок Булава», «Слов'янський рок», «Пікейні Жилети», «Про Рок», «Goblin-Show». Так само за плечима Гран-прі, перемоги і призові місця у понад 80-ти обласних, всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсах.




       Гурт визнано однією з кращих рок-формацій нової генерації за версією телеканалу М1 і міжнародного рок-фестивалю «Слов'янський рок»; багато разів гурт «ділив» сцену з рок-зірками першої величини: «Арія», «Король і Шут», «Чиж & Ко», «Чайф», Гліб Самойлоff & The Matrixx (ех-Агата Крісті), «Майстер», «Чорний Обеліск», «Корозія Металу», Сергій Маврін, «Кому Вниз», «Табула Раса», «Мандри», «Антитіла», «Моторолла».




       У творчому арсеналі колективу два повноформатних альбоми: «Жити, а не існувати» (2010) і «Таємний Знак» (2012); три офіційних сингли: «Ласковый Яд» (2011), «Ласковый Яд ч. 2» (2011), «Ласковый Яд PS» (2012) і майже 30 неофіційних синглів у вигляді незалежних студійних записів найрізноманітніших за стилем і звучанням cover-версій, а також майже 10 постановочних і концертних відеокліпів. Перший альбом групи був виданий національним підрозділом компанії Universal Music Group.

       У 2016 році «МОНОЛІТ» випустив ЕР альбом. На даний момент гурт готує до випуску новий повноформатний альбом, який ми скоро почуємо.

       Дізнайся більше про проект музична платформа «Слухай своє»

       Слідкуй за новинами проекту

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей