Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Нелегкі фронтові дороги вели бійців до Перемоги

       10 травня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 3 класу ЗСШ № 175 було проведено відеокалейдоскоп «Нелегкі фронтові дороги вели бійців до Перемоги» до 72-річчя перемоги у Другій світовій війні.

       Трагічні події Другої світової війни, що лишили по собі глибокі рани на нашій землі, до цього часу не залишають байдужими дитячі серця. З великою увагою діти слухали та переглядали відеоматеріали про події, що відбувалися у роки війни. Презентацію про пам’ятники бійцям, бойовим з’єднанням, техніці, тваринам, яких немало на нашій землі, діти доповнювали своїми розповідями. Напередодні учні відвідали парк Вічної Слави та Національний музей історії України у Другій світовій війні. Відео «Тени войны» діти коментували з особливими емоціями. Книжкова виставка «Вони життя для Перемоги віддали» була в центрі уваги читачів. Під музику та слова пісні «Журавлі» хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять про полеглих у боях. Насамкінець для дітей провели майстер-клас із виготовлення квітки маку – символу пам’яті про загиблих у роки війни.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей