Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Інформаційно-просвітницький захід «Предстоятель»

        28 травня у Національній бібліотеці України для дітей пройшов інформаційно-просвітницький захід від фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира. Саме 27 травня 1992 року Митрополита Володимира було обрано главою Української православної церкви – це рівно 25 років тому.

       До ювілейної дати у бібліотеці зібралося чимало народу. Три команди учасників заходу: команда «Дружба» — храму на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних радість» у Бабиному Яру , Шевченківське благочиння (тренер команди Катерина Петрова), команда «Прихожани» храму Преображення Господнього на Вирлиці, Дарницьке благочиння (тренер команди Ганна Алейнікова) та команда «Маяк» Спасо-Преображенського храму на Солом’янці, Солом’янське благочиння (тренер команди Олена Горкіна). З командами прийшло дуже багато вболівальників різного віку – найменшеньким ще не було й року.

       До почесного журі увійшли: Алла Іванівна Гордієнко — генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, Ксенія Вікторівна Зозуля — керівник Просвітницького центру фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира, Олександр Чапалда — перший заступник генерального директора компанії Octagon Outdoor, Наталія Грабовська — режисер та художній керівник Київського благодійного театру «Місто сонця», Ніна Зеленкова — бренд-менеджер дитячого міжнародного журналу «Пізнайко».

       Захід відбувся у форматі інтелектуальної гри, в якій діти «пройшлися» «Володимирськими стежками» життя Блаженнішого, даючи відповіді на запитання у розминці, представили у творчому завданні театралізовані мініатюри, присвячені Митрополиту, та наостанок позмагалися у квесті, виконуючи неординарні та захоплюючі завдання.

       У фіналі всім без винятку вручили подяки та заохочувальні призи, а команда «Дружба», котра набрала найбільшу кількість балів, отримала ще й дипломи та медалі.

       Вшановуючи пам'ять такої людини як Митрополит Володимир, ніхто не зміг залишитися байдужим, адже ця свята людина крізь віки та покоління продовжує впливати на свідомість своїх послідовників та шанувальників, даруючи кожному тепло свого серця, котре всі відчули під час проведення інформаційно-просвітницького заходу «Предстоятель» у Національній бібліотеці України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей