Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Іспанські читання з Посольством Іспанії в Україні

        Засвідчуючи багаторічну співпрацю бібліотеки і Посольства Іспанії в Україні, під кінець своєї каденції в нашій державі високоповажний Посол Іспанії в Україні пан Херардо Анхель Бугайо Оттоне посприяв проведенню яскравого літературного свята для дітей, які вивчають іспанську мову у школах.

       До нас завітали учні спеціалізованої школи № 64 і суспільно-гуманітарної гімназії № 176. Посольство Іспанії в Україні розділяє мету українських бібліотек у піднятті престижу і популяризації читання серед дітей як питання європейських цінностей.

       15 червня у актовій залі Національної бібліотеки України для дітей відбувся урочистий захід за літературним твором Хуана Рамоно Хіменеса «PLATERO Y YO». Іспанською мовою для дітей-учасників заходу читали: пан Посол Херардо Анхель Бугайо Оттоне, радник посольства і професійна лірниця Анна Марія Берет Гарсіа. Літературні твори звучали під гітарний акомпанемент українського гітариста, багаторазового лауреата національних та міжнародних конкурсів – Марка Топчія.(Відео тут)


       Завершився захід врученням подяк за багаторічну співпрацю особисто панові Послу Іспанії в Україні Херардо Анхель Бугайо Оттоне, лірниці Анні Марії Берет Гарсіа і гітаристові Маркові Топчію.

       Учні суспільно-гуманітарної гімназії № 176 отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту особисто з рук Посла Іспанії.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей