Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Канікули з бібліотекою

        Навіть влітку, під час канікул, продовжує активно працювати Центр творчого розвитку та психологічної реабілітації дітей із числа ВПО «Крок до майбутнього». Проводяться цікаві зустрічі, квести, екскурсії.

        27 червня до Центру завітали діти, які відпочивають у Міжнародному дитячому центрі «Артек». Знайомство з бібліотекою було захоплюючим. Гості з насолодою переглянули лялькову виставу «Музичне дерево» у виконанні працівників бібліотеки, а потім змогли детальніше оглянути найбільшу книгозбірню країни.

        Дуже сподобалося дітям ігрове турне-подорож «Пізнай країни Європи». Столиці, архітектура, особливості тієї чи іншої мови – питання про все це викликали бурхливе обговорення та розповіді про власні мандрівки.

        Гарним доповненням сьогоднішнього заходу став майстер-клас, на якому діти втілили свою фантазію у різноманітні поробки.

        Але найбільше нашим відвідувачам сподобалися книги, їх оформлення, зміст та кількість. Саме книги викликали непідробний захват та яскраві емоції. Сподіваємось, що юні читачі обов’язково повернуться в нашу бібліотеку, щоб дочитати вподобану книгу або ще раз переглянути цікаву енциклопедію.

        Центр працює за проектом «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) в Києві та Одеській області», організатором якого є Міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я» (LHSI) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей