Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Якщо ти читач – ти неодмінно у виграші! Перші 10 лідерів «Книжкових ігор — 2017» за
результатами червня отримали свої подарунки і бонуси
    - Якщо ти є учасником Книжкових ігор… Ні, не так!
    - Якщо ти ходиш до бібліотеки… Ні, знову не зовсім так…
    - О, ось як: якщо ти любиш читати книжки, то обов’язково записаний до бібліотеки і неодмінно береш участь у різноманітних бібліотечних дозвіллєвих програмах під час шкільних канікул, а особливо – у програмі літніх читань із зануренням «Книжкові ігри – 2017»! Так буде точніше.

        Так ось, якщо це про тебе – то ти точно завжди у виграші. Це перевірили на собі перші 10 переможців «Книжкових ігор — 2017» за підсумками червня:

         Безкоста Софія
         Басараба Софія
         Вельченко Настя
         Венгер Вітя
         Непочатов Владислав
         Кушнірчук Данило
         Булатова Софія
         Закомірний Орест
         Закомірна Соломія
         Максименко Володимир

        Вони отримали купони на ЗНИЖКУ НА КНИЖКИ у книгарні «Абзац». До купонів бібліотекарі обіцяли приємний та пізнавальний бонус: «Знайди свій скарб у центрі столиці — придбай книжку зі знижкою у магазині видавництва «Знання» + смакуй духмяний український чай із трав, зібраних на Київщині. Чаєм пригощатимуть наших читачів гостинні бібліотекарі філії Національної бібліотеки України для дітей на Стрілецькій, 28».

        Було вирішено вирушити за книжками організованою веселою читацькою компанією, ще й взяти з собою батьків. Так і зробили у четвер 6 липня: зранку помандрували Сирецьким гаєм до станції метро, доїхали до однієї з найгарніших і найглибших станцій київського метрополітену – «Золоті ворота», піднялися нагору і… Ой, яка ж краса! Дехто з наших читачів узагалі вперше побачив Золоті ворота – цю неймовірну історично-архітектурну пам’ятку. Тут зустріла наших читачів бібліотекар філії Людмила Строчкова.

        І обіцяний бонус розпочався. Але він несподівано збільшився у розмірах і розширився у масштабах: спочатку була екскурсія коротким шляхом, але неймовірно насиченим пам’ятними місцями, будинками, історіями. Тут і вражаючі своєю архітектурою замок Барона, Будинок актора — колишня Караїмська кенаса (споруджена архітектором Владиславом Городецьким), садиба Сікорських – там народився відомий усьому світові авіаконструктор Ігор Сікорський…

        У бібліотеці наших читачів чекав не лише чай. Спочатку був майстер-клас «Захисники книжок» — відвідувачі зробили собі оригінальні книжкові закладки. Потім кожен із читачів отримав у подарунок від творчої майстерні бібліотеки плетені браслети. А потім вже пригощалися духмяним чаєм, з печивом і цукерками.

        Після чаювання всі разом вирушили до книгарні «Абзац», яка знаходиться зовсім поруч із філією бібліотеки у цьому ж будинку по вул. Стрілецькій, 28. Якщо хтось не знає про цей чудовий магазинчик – завітайте обов’язково! І хоча в наших читачів були купони на 20% знижку, навіть і без знижок ціни на книжки тут не дуже високі, при цьому широкий асортимент дитячої літератури. Наші читачі знайшли собі до смаку книжки і навіть не по одній. А матусі деяких читачів узагалі здається і на виріст купували книжечки.

        І з цього фото одразу видно, що переможцями червневих Книжкових ігор стали не випадкові люди – дехто просто одразу розпочав читати свої книжки. І як дитячі бібліотекарі ми відчуваємо задоволення, яке переходить у гордість за свою роботу! Дякуємо Людмилі Строчковій за прекрасну екскурсію і помножений на любов до своєї справи бонус! До зустрічі у липні!

        Учасники Книжкових ігор, долучайтеся до пригод, занурюйтеся у книжки, діліться радістю читання та заробляйте нові зірки!!!

        P.S. На шляху додому на хвилинку зазирнули до Їжачка, щоб привітатися з цим улюбленим книжковим персонажем.

        #книжковіІгри #бібліотечнеліто

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей