Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

До уваги учасників «Книжкових ігор-2017»: лідери липня

          Підведемо підсумки гри за липень!

       Лідером місяця стала Марченко Люба (№53) саме тому, що вона була активною за програмою ЧИТАЧ! Другим за кількістю зароблених зірок став Непочатов Владислав (№2). Наступна трійця лідерів трішки відстає від перших двох, і набрала майже однакову кількість зірок: Ясько Марія (№38), Закомірний Орест (№25), Шипило Єва (№103). До речі, Єва заробила свої зірки завдяки читанню книжок! До п’ятірки кращих додалося 5 учасників, які складають другу групу лідерів: Закомірна Соломія (№26), Максименко Володимир (№1), Попова Євгенія (№69), Кушнірчук Данило (№40), Дехтяр Тимур (№104). Але в нашому бібліотечному літі з’явилися нові та активні учасники, які буквально наступають на п’яти 10-ти лідерам місяця: Сокур Артем (№95), Устименко Вероніка (№108), Мицик Марія (№118), Горбенко Злата (№14), Зіміна Діана (№122),Кондюк Мілана (№89).

       Після наради з батьками активних читачів, які повторно стали лідерами другого літнього місяця, було вирішено вручити призи – талони на знижку на книжки –  тим читачам, які ще не отримували талонів та не мали змоги відвідати книгарню «АБЗАЦ» видавництва «Знання», а також посмакувати чаєм у філії нашої бібліотеки по вул. Стрілецькій, 28. Та ще й побачити вражаючий мурал на будівлі де знаходяться і книгарня, і філія бібліотеки, і видавництво «Знання». Це буде заохочувальним подарунком для учасників, які тільки-но приєдналися до нашої гри. Тож, за підсумками липня талони на ЗНИЖКУ на КНИЖКИ отримують:

  1. Люба Марченко
  2. Шипило Єва
  3. Попова Євгенія
  4. Дехтяр Тимур
  5. Сокур Артем
  6. Устименко Вероніка
  7. Мицик Марія
  8. Горбенко Злата
  9. Зіміна Діана
  10. Кондюк Мілана

       Друзі, ми знову пропонуємо здійснити спільну колективну поїздку до книгарні «АБЗАЦ» в один з днів наступного Тижня. Слідкуйте за оголошеннями! Талони на знижку чекають на вас у секторі обліку користувачів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей