Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Концерт Вікторії Падалко у проекті музична платформа «Слухай своє»

       Музична платформа «Слухай своє» у Національній бібліотеці України для дітей, відчиняє свої двері після літнього сезону і запрошує на перший у новому сезоні концерт, який відбудеться 22 вересня о 14 годині.

       На вас чекає зустріч з талановитою молодою співачкою Вікторією Падалко, студенткою третього курсу Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв та Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка. Вікторія виконує пісні не тільки українською, а й англійською мовою, а також пише власні.

       Для Вікторії спів це не тільки засіб самовираження, а й сенс її життя. З раннього дитинства співати для неї було так природньо, як дихати, в цьому ви зможете переконатися, завітавши до бібліотеки на сольний концерт Вікторії Падалко.

       Вхід вільний. Групові відвідування за попереднім записом 443-25-27, відділ соціокультурної діяльності. Керівник проекту Грабовський Євген Юрійович, тел. 096-780-68-79.

       Докладніше про проект тут: Музична платформа «Слухай своє».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей