Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Африканські візерунки» з Африканською радою в Україні

Африканська рада в Україні – це громадська організація, яка об’єднує вихідців із країн Африки, афроукраїнців і усіх небайдужих.

Організація була заснована у 2010 році і з того часу стала постійним партнером Національної бібліотеки України для дітей. Щоосені проводяться спільні заходи для розвитку толерантності підростаючого покоління.

Цього року впродовж трьох днів бібліотека стане локацією спілкування і дослідження культури вихідців з африканських країн.

 19 вересня відбулася зустріч-знайомство у форматі «Жива бібліотека» з трьома представниками Африканської ради в Україні: Діалло Ісса Садіо (президент Африканської ради), Юрій М. Камара (віце-президент Африканської ради) і Мохамед Абашер (член Африканської ради).

 

Учасники спілкування у форматі «живої бібліотеки» вперше взяли участь у заході такого формату, тому спочатку бібліотекар розповіла про правила участі та провела бесіду, щоб визначити рівень знань українських школярів про країни Африки. Насправді, як виявилося, більшість із нас знає досить стереотипну Африку. Тому зустріч із представниками Африканської ради стала дуже цікавою і важливою для кожного присутнього.

  

На завершення заходу президент Африканської ради розповів про роботу організації, ілюструючи розповідь слайд-презентацією.

 

Подальші заходи з Африканською радою цього місяця:

20 вересня з 12:20 до 14:00 — майстер-клас «Листівка в африканському стилі» і мехенді для бажаючих;

21 вересня о 13:00 — «Жива бібліотека» з Африканською радою в Україні.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей