Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч зі стипендіатом програми обмінів Фулбрайт Україна

       У Національній бібліотеці України для дітей відбулася зустріч зі стипендіатом програми Fulbraight Ukraine, журналістом та радіоведучою, Іреною Халупою. Під час спілкування учні спеціалізованої школи № 28 із поглибленим вивченням англійської мови мали можливість поспілкуватися та навчитися вимовляти правильно звуки англійської мови, ставили запитання на різні теми і послухали історію, яку прочитала пані Ірена, — «Of Thee I Sing» — «Про тебе співаю». 44-й президент США Барак Обама написав цю розповідь для своїх дочок: Малії та Саші, видавши книжку ще до того, як очолив державу. У книзі 13 розповідей про видатних американців, зокрема про президента Джорджа Вашингтона і першого афроамериканського бейсболіста вищої ліги Джекі Робінсона. «Про тебе співаю»: лист моїм дочкам» хоча і перша дитяча книга Обами, але далеко не перша спроба пера президента. У його доробку ще дві книги — «Зухвалість надії» і «Мрії мого батька». Ці книжки також можна прочитати на абонементі у Центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів».

       Зустріч була теплою та надзвичайно пізнавальною, адже під час спілкування учні мали змогу дізнатися багато цікавих фактів про Сполучені Штати Америки, зокрема про життя президентів США і про програму обмінів Fulbright Scholar Program.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей