Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вітаємо Вінницьку обласну бібліотеку для дітей ім. І.Я Франка з ювілеєм!

       Щирі вітання від колективу Національної бібліотеки України для дітей з нагоди 90-річчя Вінницької обласної бібліотеки для дітей ім. І.Я. Франка!

       90 років для бібліотеки — це час переосмислення набутого досвіду і накреслення нових планів на майбутнє, десятиріччя плідної натхненної праці, труднощів і перемог, це долучене до невмирущого книжкового джерела не одне покоління дітей. Солідний вік не заважає вам йти у ногу з часом, зберігати найкращі бібліотечні традиції та втілювати у практику роботи найсміливіші проекти. До послуг юних читачів — один із найбільших книжкових фондів області, доступ до інтернет-мережі, численні гуртки, читацькі і творчі об'єднання. Також бібліотека активно співпрацює з владними та громадськими структурами: обласною організацією Товариства Червоного Хреста, реабілітаційним центром «Промінь», центром дитячої творчості «Барви України» тощо.

       Усі ваші досягнення, серед яких урочисте відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання, проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції директорів обласних бібліотек для дітей «Цивілізаційні ідеї Івана Франка й сучасні виклики перед Україною і українством. Бібліотечна реальність», теоретико-пізнавальний проект «Про права наймолодших», проекти «Ми за здоровий спосіб життя» та «Ти не один у світі», участь у корпоративному проекті «КОРДБА» (Корпорації бібліотек з аналітичного розпису періодичних видань) — це результат щоденної праці бібліотечного колективу, однодумців і професіоналів.

       Особливо теплі слова привітання і подяки Вам, шановна Тетяно Андріївно, за багаторічну роботу керівника і організатора.

       Бажаємо Вам миру і добра, щастя і здоров’я, плідних проектів, надійної підтримки колег і друзів, віри у свої сили та свою справу, впевненості у завтрашньому дні.

       Успіхів вам в усіх починаннях!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей