Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Агенція доброчинних справ: чи потрібно бути толерантним?

       16 листопада у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбувся дискусійний майданчик до Міжнародного дня толерантності «Агенція доброчинних справ: чи потрібно бути толерантним?» для учнів 2-го класу.

       Бібліотекар познайомила дітей із поняттям «толерантність». Її розповідь містила цікаву інформацію, яка була підкріплена казками народів світу, легендами, висловами мудрих людей про толерантність, що представлені на книжковій виставці «Шлях до толерантності». Діти також переглянули відеофільми, які допомогли їм зрозуміти, що неоднаковість людей у світі слід сприймати як позитивний факт, а проявляти терпимість, повагу до людей інших національностей та віросповідань, поважати їхні права – одне із найголовніших законів толерантності.

       Під час заходу учні вчилися співпереживати, співчувати, допомагати іншим. Читачі зрозуміли, що толерантність як моральна якість особистості допомагає уникати конфліктних ситуацій.

       Тож давайте налагоджувати цивілізовані стосунки з близькими й чужими людьми, відстоювати свої права і не порушувати прав інших!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей