Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Берлін – місто, де руйнувалися стіни

       У Національній бібліотеці України для дітей до українсько-німецького року мов здійснюється серія заходів «Велика подорож Німеччиною». Вже відбулися віртуальні подорожі до Гамбургу з директором бібліотеки Гете-Інституту, корінною жителькою міста, Сюзанне Тайхман; про Дрезден дізнавалися з бібліотекарем, яка вдосконалювала знання німецької на курсах Гете-інституту у цьому місті. Учасники заходів навчаються у школах із поглибленим вивченням німецької мови, тому мова спілкування на таких заходах завжди німецька.

       Подорож до Берліну наші користувачі здійснили з новим директором бібліотеки Гете-інституту, корінною жителькою цього міста, Беттіною Венцель.

       Беттіна розповіла про визначні пам’ятки міста, його історію і про причини спорудження Берлінського муру. Вона поділилася історіями про те, як стіна вплинула на життя її сім’ї.

       Наприкінці зустрічі Беттіна Венцель прочитала книжку «Kleine Socke, was fehlt dir?» («Шкарпеточко, що тобі бракує?») про пошуки щастя. Саме за цією історією наступного року у нашій бібліотеці буде створено міні-спектакль.

       Нагадуємо, щовівторка о 15:30 у відділі документів іноземними мовами відбуваються читання сучасних німецьких казок у гуртку «Lesen auf Deutsch».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей