Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Ти у наших серцях, Україно!»
історичний спогад

       Україна – це територія гідності та свободи. Такою її зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був символом свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою сміливість, гідність, своє прагнення до кращого життя. 21 листопада в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 4 класу ЗОСШ № 175 було проведено історичний спогад «Ти у наших серцях, Україно!» до Дня Гідності та Свободи.

       Уважно слухаючи та доповнюючи бібліотекаря, діти самі того не підозрюючи, проявили свою громадську позицію маленьких патріотів. Коментуючи переглянуте відео та презентацію, читачі висловлювали недитячі думки, адже серед присутніх були і ті, в кого рідні пройшли через війну на сході нашої держави. Серед представленої виставки книжок особливою увагою користувалася книжка Микити Кашницького «Уроки мужності», письменника, волонтера, який і зараз допомагає нашим бійцям. На завершення діти прикріпили на карту України зображення своїх рученят та написали на них найщиріші побажання для нашої країни. Пісня «Над землею тумани», яка прозвучала по завершенню заходу, викликала особливі емоції в дитячих серцях.

       Трагічні події в Україні і надалі тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна Сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

       Герої не вмирають!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей