Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація книжки «Дім двірників» з Юрієм Нікітінським

       В одному місті є незвичайний будинок, у якому оселилися шість дуже важливих персон, які працюють двірниками. У кожного власна ділянка, власні інтереси, захоплення й мрії, але всі вони абсолютно щасливі, бо прибирання для них не просто професія, а справа всього життя. До того ж, кожен із них здатен на справжній вчинок: врятувати незнайомця, полетіти в космос і навіть зробити щасливішим ціле місто. Тому там, де вони з’являються, світ стає світлішим, добрішим і справді чистішим. А все це відбувається у книжці «Будинок двірників».

       22 листопада у Національній бібліотеці України для дітей відбулася презентація книжки письменника Юрія Нікітінського «Будинок двірників», що вийшла друком у видавництві «Час майстрів» українською та російською мовами. Ця книжка отримала диплом фіналіста конкурсу «Нова дитяча книжка» і Корнійчуковську премію.

       Учні гімназії № 172 «Нивки» із задоволенням прослухали уривок із цієї історії, яку прочитав автор. Діти ставили автору безліч запитань.

       Висловлюємо щиру подяку пану Юрію Нікітінському за подаровані книжки. Чекаємо наступних презентацій у стінах Національної бібліотеки України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 8/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей