Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Книжковий летсплей.
«Машина для здійснення бажань, або Суботик повертається в суботу»


       23 листопада в читальному залі дітей середнього та старшого шкільного віку в рамках роботи пункту європейської інформації відбулася незвична шанс-вікторина у стилі «книжковий летсплей» за книгою Пауля Маара «Машина для здійснення бажань, або Суботик повертається в суботу». На початку заходу шестикласники СШ № 196 дізналися важливі факти з біографії відомого німецького письменника та пригадали головних героїв книги.

       Отримавши від пана Пляшкера креативний маршрут-календар, що мав назву «Сім днів до суботи», школярі мерщій розпочали подорож днями тижня. На кожній із локацій на них чекали цікаві події та креативні завдання. Разом із бібліотекарями діти зачитували книгу і талановито інсценували ту чи іншу подію – наприклад, зазирнули в гості до пана Вівторакуса та пані Моркван або навіть самотужки викликали дощ! Щоб успішно вирішити одне з завдань, школярам довелося пригадати англійську та німецьку граматики.

       В суботу – «день Ікс» – на учасників чекала машина для здійснення бажань та з’явилася змога випробувати її, навчившись правильно формулювати свої мрії. Наприкінці летсплею школярі усвідомили, що одних лише бажань замало – необхідно докласти якомога більше зусиль, і тоді усі мрії здійсняться!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей