Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Пеппі Довгапанчоха – сучасний персонаж зі сторінок Астрід Ліндгрен

       Як познайомитися з сусідськими дітьми та стати друзями, як розправитися з бандою невихованих хлопчиськ та навчити їх добре поводитися з дівчатами, як утримувати місто від злодіїв та зберігати правопорядок, як повернутися на власну віллу, поплававши достатню кількість років по морях, й оселитися в ній маленькій дівчинці, — про все це і не тільки йшлося у театралізованій виставі «Пригоди дивакуватої Пеппі», з нагоди 110-річчя від народження видатної шведської письменниці Астрід Ліндгрен. А відбувалося все це дійство на сцені Національної бібліотеки України для дітей, у виконанні маленьких артистів-вихованців музично-драматичного театру-студії «Вподобайка».

       Астрід Ліндгрен створила персонажа дуже близького не тільки дітям, а й дорослим. Адже всі ми хочемо в чомусь походити на Пеппі. Ця дівчинка має безліч позитивних якостей, не дивлячись на її дивакувату для багатьох поведінку. Й на те є вагоме виправдання: Пеппі все життя плавала по морях і абсолютно не знає, як себе поводити у школі та будь-де в іншому місці, але її невдавана щирість та відвертість, сміливість, відчайдушність та чарівна посмішка підкорять навіть серце суворої на перший погляд учительки.

       У залі був аншлаг. Глядачі раділи разом із героями вистави, співпереживали їм, підтримували оплесками. Навіть підспівували, коли Пеппі несподівано для всіх почала співати. Вистава закінчилася, та незабаром Пеппі повернеться, й ми зможемо побачити нові історії та нові пригоди із її життя цієї дівчинки. А на цьому поки що все, завіса опускається та ненадовго.

       Вже у 2018 році навесні, а можливо і раніше, ви матимете нагоду зустрітися із такою милою та зворушливою, але тою ще бешкетницею Пеппі на сцені Національної бібліотеки України для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей