Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Новорічне мереживо» з Посольством США в Україні

        У Національній бібліотеці України для дітей працює Центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» за проектом Посольства США в Україні. Спільно з дипломатами посольства виконується програма читань кращої американської літератури «Американські медалісти».

        Напередодні святкування католицького Різдва 21 грудня 2017 року на тематичну святкову зустріч завітала Маджія Крауз, керівник програми «Американські центри» Посольства США в Україні, щоб прочитати американську казку про Різдво.

        Різдво - це довгоочікуване свято і в США і в Україні. Але існує Грінч, який живе на горі в товаристві свого єдиного друга – собаки Макса. Над ним усе життя насміхалися, тому одного разу він вирішив помститися людям і викрасти свято. Він викрав подарунки, але Різдво все одно наступило!

        Крім цієї історії учасники заходу дізналися багато цікавого про святкування Різдва в США та зробили новорічні листівки під час майстер-класу.

        Наприкінці заходу діти заспівали відому колядку «Jingle bells», «Веселі дзвоники» та побажали щасливого та веселого Різдва.

        Висловлюємо щиру подяку Маджії Крауз за подаровану книжку «How the Grinch stole Christmas», яку відсьогодні користувачі зможуть знайти у фонді нашої бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей