Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новорічні ранки для дошкільнят

       Ось і промайнули Новорічні свята. Для найменших читачів нашої бібліотеки ці дні подарували справжню новорічну казку під бібліотечною ялинкою. Для зовсім маленьких 1,5-річних діточок це була перша в їхньому житті зустріч з персонажами зимових свят – Дідусем Морозом, Снігуронькою… І казка ця, в якій було вдосталь веселих пригод, рухливих ігор, загадок від Лисички і Зайчика, справила безліч вражень на наших малесеньких читачиків! Це було відчутно з реакції та активності не лише діточок, а й дорослих учасників – тат і мам, які супроводжували своїх святково-нарядних маленьких зайчиків та сніжинок у новорічних костюмах. Скільки було сміху, веселощів та слів вдячності від учасників свят!

       Неймовірне задоволення отримали організатори цього свята – психологи дитячої бібліотеки, які забажали створити цю атмосферу казки, радощів, чудес, веселощів майже для 100 дітей, що відвідують групові розвиваючі заняття з казкотерапії для дошкільнят.

       Оскільки психологічні особливості сприйняття інформації та взаємодії у дошкільнят кожного півроку життя різняться, тому було проведено 3 свята: для дітей від 1,5 до 2,5 років, від 2,5 до 4 років, від 4 до 7 років. І хоча такий формат свята для бібліотеки не є характерним, але враховуючи резонанс серед батьківської аудиторії, та кількість позитивних і вдячних відгуків, ці заходи можна віднести до обов’язкових свят нашої бібліотеки. Вони формують майбутніх відданих читачів бібліотеки «з пелюшок», адже бібліотека для цих дітей та їхніх батьків – дружній простір, зрозумілий та відкритий, по-домашньому комфортний, а інколи ось такий святково-казковий. У майбутньому цей звичний бібліотечний простір може стати для них «третім місцем», в якому завжди добре.


До зустрічі у бібліотеці у свята і в будні!
 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей