Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Слухаємо=знаємо

       30 січня 2018 року у відділі мистецтв Національної бібліотеки України для дітей стартував новий проект «Му(р)зілка- музично-сценічний live-journal з інструментознавства». Що це таке? Це цикл спільних заходів із Київською дитячою Академією мистецтв, направлених на безпосереднє знайомство з музичними інструментами: з їхнім звучанням, прийомами гри та музичними творами, написаними для цих інструментів.

       Наш перший захід мав назву «Скрипкові фантазії». Скрипка — надзвичайно гарний, проте одночасно і складний для опановування інструмент. У цьому переконувалися учні-третьокласники. Їм навіть випала можливість побувати безпосередніми учасниками творчого процесу: спробувати потримати в руках справжню скрипку та пограти.

       Третьокласники познайомилися з виконавськими можливостями скрипки, будовою, історією виникнення інструменту та насолодилися чудовою музикою у виконанні студентів Київської дитячої Академії мистецтв — Марійки Кириченко (перший курс) та Злати Бондар (шостий курс).

       Наступна творча зустріч планується на березень. Стежте за нашими оголошеннями на сайті!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей