Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Книжкова гра «Подорож казками Шарля Перро»

       У Національній бібліотеці України для дітей 8 лютого 2018 року відбулася книжкова гра «Подорож казками Шарля Перро» за методикою Берлінського центру дитячої літератури LesArt. Захід був приурочений до 390-річчя від дня народження відомого казкаря.

       На початку заходу відвідувачі дізналися цікаві факти з життя Шарля Перро, проглянули книжкову виставку з виданнями французькою і українською мовами. Найбільше здивування викликало те, що свою першу казку Шарль Перро написав у віці 67 років.

       Після цього учасники заходу поринули у гру: у першій частині потрібно було розпізнати місця, в яких перебувають герої. В основному, події казок відбуваються у королівських палацах (як місце розкоші, захисту, могутності) і у лісах (як місце таємничості, див, зміни).

       У другій частині гри потрібно було відгадати речі, які зустрічаються у казках. Визначаючи чи правильно розташовано речі і назви казок, хто був прототипом казкових героїв, учасники гри пригадали улюблені історії, які зберігають у собі мудрість віків.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей