Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«День культури Ізраїлю» з Ізраїльським культурним центром

       Ізраїльський культурний центр – багаторічний партнер Національної бібліотеки України для дітей. У співпраці на постійній основі відбуваються серії заходів за програмою «Культурне намисто світу»: «Тиждень культури Ізраїлю» і «Дні культури Держави Ізраїль», які розкривають історію, літературу, мистецтво народу користувачам бібліотеки.

       27 лютого 2018 року відбувся перший цього року «День культури Держави Ізраїль».

       Почесними гостями заходу були Ольга Поліщук, директор Ізраїльського культурного центру при Посольстві Держави Ізраїль в Україні та доктор Дмитро Курс, другий секретар Посольства Держави Ізраїль.

       У межах заходу відбулася презентація виставки філателії Держави Ізраїль. Кожна серія марок присвячена різній тематиці: туристичні місця, особистості, спорт, археологія, технології, іудаїзм, природа, зоотерапія, музика.

       Відкрили виставку Тамара Турбаніст, заступник директора Національної бібліотеки України для дітей, та Ольга Поліщук, директор Ізраїльського культурного центру.

       Доктор Дмитро Курс провів презентацію тематичної виставки, розповів цікаві факти про Ізраїль та докладно розкрив одну із тем виставки: зоотерапія в Ізраїлі. Вже давно доведено, що тварини допомагають людям лікуватися, але сам механізм впливу ще не пояснено.

       Для наших читачів Ольга Поліщук подарувала книжку лауреата Ізраїльської літературної премії Давида Гроссмана «Дуель» — історія для підлітків.

       Співпраця з Ізраїльським культурним центром триватиме: наступні зустрічі будуть присвячені івриту.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей