Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Вітаємо Гордієнко Аллу Іванівну з успішним захистом дисертаційного дослідження
на здобуття наукового ступеня кандидата культурологіі!

       27 лютого 2018 року у Національній музичній академії України імені П.І.Чайковського успішно відбувся публічний захист дисертаційного дослідження аспіранта кафедри теорії та історії культури ГОРДІЄНКО Алли Іванівни на здобуття наукового ступеня кандидата наук за спеціальністю 26.00.01 «Теорія та історія культури (культурологія)». Тема дисертаційного дослідження: «ДИТЯЧА БІБЛІОТЕКА ЯК КУЛЬТУРОТВОРЧИЙ ФЕНОМЕН: УКРАЇНСЬКИЙ ДОСВІД». Науковий керівник: ГУМЕНЮК Тетяна Костянтинівна, доктор філософських наук, професор, проректор з навчальної роботи Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського. Офіційні опоненти: КОРНІЄНКО Владислав Вікторович, доктор культурології, професор, ректор Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв; Василь Григорович РОМАНЧИШИН, кандидат культурології, доцент, професор кафедри арт-менеджменту та івент-технологій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, директор Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Коледж культури і мистецтв».
       Бажаємо Гордієнко Аллі Іванівні, генеральному директору Національної бібліотеки України для дітей, заслуженому працівнику культури України, подальших успіхів та досягнень у науковій і професійній діяльності!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей