Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Науково-пізнавальне об’єднання «Robotics»


Більше відео про роботу об’єднання «Robotics» можна подивитися тут

       У Національній бібліотеці України для дітей продовжує працювати науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології».

       Кваліфіковані тренери-бібліотекарі допоможуть юним користувачам долучитися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior.

     «Robotics» надає можливість дітям 6-10 років безкоштовно познайомитися з основами робототехніки шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0.

     Упродовж курсу, який складається з 6 тематичних занять, діти здобувають нові знання з робототехніки, базові навички з технічного конструювання та вчаться основам програмування і моделювання. Цікавий курс легко і швидко засвоюється маленькими слухачами та допомагає учасникам об’єднання проявляти креативність і творчість.

        Більше про онлайн-роботу об’єднання «Robotics» можна подивитися тут

       Вік: 6-10 років

       Дні і години занять: середа, четвер о 15.00

       Керівники: Наталія Горбенко

     Якщо ваша дитина обожнює LEGO, будує і створює різноманітні конструкції та цікавиться роботами, ви можете також долучитися до курсу з робототехніки, попередньо записавшись за цим посиланням.

     Заняття відбуватимуться у нашій затишній бібліотеці раз на тиждень протягом години. Долучайтеся до нашої команди робототехніків та запрошуйте друзів! Будемо вчитися та грати разом!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей