Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Презентація книги «Удивительная жизнь» Ліки Роман

          Навесні цього року, коли у бібліотеці стартував Тиждень ЕКСТРІМ-читання, в числі почесних гостей цієї події була незвичайна гостя – переможниця конкурсу краси «Міс Україна—2007» Ліка Роман. Саме тоді ми дізналися від нашої гості, що вона пише книгу, і тоді ж, заздалегідь, запропонували презентувати своє творіння читачам бібліотеки. І ось книга вже надрукована, а Ліка Роман завітає до Національної бібліотеки України для дітей 28 листопада о 14:00, щоб її презентувати.

          Книга називається «Удивительная жизнь», вона автобіографічна і розповідає про цікаве та насичене подорожами життя Ліки Роман. Адже завдяки тому, що Ліка перемогла у конкурсі краси, вона побувала у багатьох країнах світу з місіонерською діяльністю, зверталася із промовами до людей різних країн.

          Переконливий спікер та надихаючий мотиватор, вона вміє донести свою думку до молодого покоління й допомагає замислитися і навіть зробити правильний вибір у житті.

          Цього разу, на прикладі власного життя, значна частина якого описана в книзі, Ліка Роман поділиться своїми успіхами та невдачами на шляху до перемоги. Розкаже в чому полягає найголовніша перемога у нашому житті та як її можливо досягти.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей