Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Кальдекоттівські читання з волонтером Корпусу Миру в Україні

          У Національній бібліотеці України для дітей при відділі документів іноземними мовами працює Центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» (проект Посольства США в Україні).

           25 січня у Центрі відбулася зустріч із Джесікою Бесснер (волонтер Корпусу Миру), яка приїхала в Україну з Клівленда, США.

           Бібліотекар (учасниця програми обмінів) поділилася своїми враженнями від відвідування міста Клівленд, а пані Джесіка розповіла про історію своєї сім’ї та про програму Корпусу Миру в Україні.

           Впродовж багатьох років у Центрі відбуваються читання кращої американської дитячої літератури спільно з Посольством США та програмою Фулбрайт Україна.

           Тому під час зустрічі пані Джесіка прочитала історію «Officer Buckle and Gloria» авторства Peggy Rathmann, яка у 1996 році отримала відзнаку Американської бібліотечної асоціації – Медаль Кальдекотта. Після читання відбулося обговорення книжки.

           Захід був проведений англійською мовою.

          Співпраця з Корпусом Миру в Україні продовжиться. Наша бібліотека стане співорганізатором конкурсу творів англійською мовою Write On! Ukraine для учнів 6-11 класів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей