Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Неймовірна зустріч із Пухнастиками!

            4 березня у Національній бібліотеці України для дітей о 13:30 відбудеться урочисте відкриття художньої експозиції «Зустріч із Пухнастиками», автором якої є талановита українська художниця Оля Яценко.

             До уваги відвідувачів будуть представлені роботи з серії «Пухнастики». Це авторська знахідка, персонаж, який створений фантазією та почутий душею…

            Кожен, хто завітає на виставку, матиме змогу змінити на краще власне життя: знову відчути себе дитиною і повірити у диво! Роботи майстрині пронизані найщирішими почуттями, і це відчуватиметься з кожною новою картиною дедалі більше.

            У центрі уваги дивовижні персонажі – ніжні Пухнастики! Кожен художній витвір має свій настрій, свою «історію», якою ділиться з глядачами авторка Оля Яценко. Як і люди, Пухнастики різні і зовні, і за темпераментом. Їх об’єднує лише те, що усі вони подобаються оточуючим, хоча і кожен особливий по-своєму.

            Виставка обов’язково подарує естетичне задоволення як дітям, так і дорослим. Незважаючи на феєричність образів, роботи художниці наповнені глибиною і змістом, мають особливий сенс, який кожен відкриє для себе по-новому. Картини Олі Яценко цікаві та зрозумілі усім віковим категоріям. Як каже сама авторка: «Для мене Пухнастик — це загальний образ, який об’єднує те, що живе всередині кожного з нас». Також талановита художниця є автором книг «Нічна пригода» та «Пухнастики. Щоденник історій».

            Олі подобається спостерігати за навколишнім світом, порівнювати й поєднувати кольори, шукати особливі відтінки, щоб потім, завдяки художньому таланту, зробити казку реальністю, а реальність – казковою! Художниця вірить, що колір має великий вплив на внутрішній стан людини та її емоції. Якщо вони позитивні і добрі, то неодмінно допоможуть все подолати.

            На рахунку Олі Яценко близько десяти персональних і безліч групових виставок, як в Україні, так і за кордоном. Її роботи знаходяться в приватних колекціях: України, Польщі, ОАЕ, Канади, Франції, Італії, Туреччини. Тож прийшов час кожному з нас торкнутися мистецтва, яке не залишило байдужими представників стількох країн та національностей!

            Ласкаво просимо усіх, хто вірить у диво, у світлі емоції та вічну красу мистецтва, на
«Зустріч із Пухнастиками»!

            Виставка триватиме з 4 березня до 15 квітня 2019 року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей