Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Профікемп» у Скадовську

         У 2018 р. на Херсонщині урочисто було розпочато проєкт «ПрофіКемп», створений для підвищення професійного інтересу молоді до кар’єри в туристично-рекреаційній сфері. «ПрофіКемп» має статус міжобласного проєкту і успішно реалізується у Херсонській, Львівській, Рівненській та Закарпатській областях. На загальнодержавному рівні угоду про впровадження «ПрофіКемпу» погоджено керівництвом Державної служби зайнятості (Центрального апарату), Національної бібліотеки України для дітей і відповідним департаментом Міністерства освіти і науки України.

       І ось 10-13 червня у Скадовську 4 команди-фіналісти профікемпівців презентують свої напрацювання. У рамках конкурсу учасники досліджували райони, міста, селища області: їхні пам'ятки, події, історії людей, архітектуру, вивчали особливості професій, пов'язаних із туризмом. Атмосфера здорового суперництва підсилювала прагнення до глибшого та креативнішого пізнання рідного краю. Під час фінальних змагань зустрічаються команди учнівської молоді «Робінзон & Сompany» Херсонської, «Fun Route» Закарпатської, «Oil citi» Львівської і «Вільний вітер» Рівненської областей, які стали переможцями обласних фіналів проєкту.

       12 червня відкрито виставку сувенірної продукції та відбуваються відеопрезентації реалізації проєкту в регіонах-учасниках, виступи команд-фіналістів та церемонія нагородження переможців.

       Незабутні враження та набутий досвід протягом року — чудовий старт для професійного майбутнього!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей