Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Королівство кольорів» – нова пластична інтерактивна вистава-білінгва

   Жила собі королева Мальвіда, яка володарювала … кольорами! Вона була зухвалою та примхливою королевою. І все було б у королівстві добре, якби одного дня кольори не образилися на свою королеву… Як вередують кольори? Чим завершиться той конфлікт – розповідає пластична інтерактивна вистава «Королівство кольорів».



     Автор яскравої книжечки «Мальвіда, Королева фарб» – німецька художниця, кінорежисерка й письменниця Ютта Бауер. Книжка видана українською мовою за підтримки програми перекладів Ґете-інституту. На своїй батьківщині історія про Королеву фарб була втілена у якості телевізійного та анімаційного фільмів, театральних вистав і навіть опери.






     Деякі фрагменти оригінальної опери використані у виставі. Тому поряд із українською мовою глядачі вистави почують і німецьку.




     Пластична інтерактивна вистава-білінгва є результатом спільної роботи двох відділів – соціокультурної діяльності та документів іноземними мовами. Режисер-постановник вистави, керівник лялькового простору «Бібабо» Юлія Цимбалюк, відділ соціокультурної діяльності.

    Прем’єра вистави відбудеться в неділю 29 вересня о 13.30. В цей день у Національній бібліотеці України для дітей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек з 11.30 працюватиме «Бібліотечний FREE-маркет». Запрошуємо відвідати наш ярмарок книжок, речей, послуг та ідей, а також переглянути нову виставу! Вдруге виставу покажуть читачам 30 вересня о 15.00.

  • Для дітей від 3-х років.
  • Тривалість вистави 25 хвилин.
  • Вхід вільний.

Зверніть увагу: для відвідання
вистави групами обов’язковий
попередній запис за тел. 443-25-30

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей