Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Світова інклюзивна література об’єднує

         Неймовірні книги з унікальної колекції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY «Визначні книжки для молоді з особливостями розвитку 2019» презентуватимуться у Національній бібліотеці України для дітей. Це 40 книжок із різних країн світу, написані 17 мовами, серед яких вперше представлена книга українського автора Марка Лівіна «Рікі та дороги». Більшу частину часу колекція зберігається в публічній бібліотеці Торонто, але також подорожує світом та бере участь у книжкових виставках.

         Колекція дитячих та підліткових книжок із добірки Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY «Визначні книжки для молоді з особливостями розвитку 2019» мала бути презентована на Х Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал». Через карантин фестиваль було перенесено на 2021 рік, та книги все ж таки дісталися до України. Велика честь показати їх українцям випала Національній секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги, яка з 2013 року працює в нашій бібліотеці та гідно представляє Україну на міжнародному рівні.

        Запрошуємо до нашої бібліотеки переглянути надзвичайну добірку-скарб, відчути захват, щире дитяче захоплення, палітру барв, навчитися чуйності й емпатії, умінню пробачати, забувати, співпереживати, розуміти… Ці книги руйнують бар’єри та об’єднують людей, завдяки ним ми вчимося любити одне одного.

        Книги можна переглянути з 21 липня до 31 серпня 2020 року. Експозиція доступна з 10.00 до 16.00 по буднях.

        Виставка світової інклюзивної літератури у нашій книгозбірні організована за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольства Швейцарії в Україні.

        Увага! Перегляд виставки можливий за умови суворого дотримання усіх карантинних заходів, а саме: збереження соціальної дистанції та наявність індивідуальних засобів захисту.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей