Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
1 вересня. Бібліотека на часі. Онлайн-святкування у соціальних медіа
(Facebook та Instagram)

         Вкотре за цей рік бібліотека переносить масштабну святкову зустріч з читачами в онлайн-формат. В умовах карантину ми святкували Міжнародний день захисту дітей, відкриття програми літніх читань… Відзначали дистанційно, але спільно з читачами з усіх куточків країни День Незалежності нашої держави. Дуже сподівалися, що зможемо запросити читачів до бібліотеки 1 вересня на відкриття Нового бібліотечного сезону 2020-2021. Та знову не склалося.

         Проте свято не ВІДміняється, а просто міняється – за форматом і місцем проведення, а також – за кількістю учасників та їхнім місцем проживання. Уявіть собі, що раніше наші масштабні свята у бібліотеці могли відвідати максимум 500 відвідувачів упродовж дня (більше просто не вмістять зали бібліотеки). А зараз на наших святкових подіях на медіамайданчиках бібліотеки у Фейсбук та Інстаграм можуть побувати тисячі читачів з будь-якого міста і містечка! Якщо не встигли долучитися до святкових подій та прямих ефірів у день свята 1 вересня, – їх можна переглянути у записі, коли завгодно! До того ж будь-хто може поставити запитання у коментарях, висловити свої емоції та враження і обов’язково отримати відповідь! Погодьтеся, у цьому є безліч переваг. Адже під час масових заходів для півтисячної аудиторії читачів складно почути кожного.

Друзі, ваша Бібліотека на часі! 1 вересня запрошуємо на відкриття Нового бібліотечного сезону 2020-2021! Святкові онлайн-події відбуватимуться на сторінках Національної бібліотеки України для дітей у Фейсбук та Інстаграм

         Традиційно святковий день розпочнеться о 9.00 з відеопривітань від гостей бібліотеки та генерального директора Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алли Іванівни, яка у своєму зверненні оголосить ім’я Лідера читання за підсумками програми літніх читань «Здоров’О з бібліотекою!». Тож, не пропустіть!

         Впродовж наступної години на вас чекатимуть приємні сюрпризи: відеопривітання від українських зірок, інші несподіванки і навіть розіграші призів.

         До речі, про призи! Напередодні – 31 серпня – буде оголошена акція Бібліо-SHARA: бібліотека подарує 3 книжки читачам, які у коментарях назвуть КРАЩУ КНИГУ свого літа. Розіграш відбудеться 1 вересня о 16.00 за допомогою сервісів випадкового вибору (random). Тож устигніть 1 вересня до 16.00 назвати книжку, яка справила на вас найбільше враження!

        Для тих, хто не був з нами цього літа, ми підготували невеличкий відеозвіт «Як ти провів літо?», у якому нагадали про кращі події літніх читань-2020. Публікація об 11.30.

         З 12.00 ми представимо вам відеосвідчення очевидців бібліотечного літа «Моє літо з бібліотекою» від найактивніших учасників програми «Здоров’О з бібліотекою!».

         Відкриття Нового бібліотечного сезону 2020-2021 розпочнеться о 14.00 презентаціями нових бібліотечних проєктів. Кожен з відділів підготував онлайн-програми, послуги та ресурси для цікавого і змістовного дозвілля, а також на допомогу читачам у навчальному процесі. Сподіваємося, що нові проєкти будуть не менш цікавими, аніж літні програми.

         Пропозиції Бібліотечного сезону 2020-2021:

         Гарна новина для прихильників та фанів Бібліотеки: ми залишаємо у своєму медіакейсі проєкти, які пройшли перевірку влітку та мають попит користувачів. Це такі програми:

         Завершиться святковий день о 18.00 ляльковою відеовиставою «Казка про загублену книжку».

         Бібліотека на часі! Будь з нами щодня, у будні й у свята.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей