Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Шоу переможців «Лідер читання 2020». Анонс онлайн-святкування


         Цей незвичний рік зруйнував стільки планів! Про це вже, мабуть, усі писали… Але можна ще раз написати, особливо, коли ти став Лідером читання - 2020 і мав поїхати на ІІІ Всеукраїнський фестиваль Лідерів читання до прекрасного міста Житомир, і зустрітися там з такими ж завзятими читачами та письменниками …

         Але ж свято відмінити не можна! 22 листопада Національна бібліотека України для дітей запросила лідерів читання на ШОУ ПЕРЕМОЖЦІВ!

         У цей день уся спільнота дізнається імена КРАЩИХ ЧИТАЧІВ України, оскільки святкові події відбуватимуться на сторінці Національної бібліотеки України для дітей у Фейсбук!

         Користувачі соцмереж почують з перших вуст, як стати лідером читання. Мотиваційне відео буде оприлюднено впродовж дня у соціальних мережах. А ще читачі з різних міст і областей начитали реп, надіслали свої відеофрагменти, а бібліотекарі з них створили кліп, який так і називається – «Ми з різних міст і різних областей. Читацький реп».

         Завершиться день святковою приватною ZOOM-ВЕЧІРКОЮ – сюрприз для Лідерів читання! Посилання-запрошення для входу VIP-читачі отримають у закритій вайбер-групі «Лідер читання».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей