Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Крижане серце. Бібліотечні СУТІНКИ для кращих читачів відбудуться онлайн

   Національна бібліотека України для дітей запрошує дитячі бібліотеки об’єднатися та влаштувати Всеукраїнську бібліотечну «сутінкову» вечірку у форматі онлайн та долучити до неї кращих читачів з різних куточків країни.
   Квиток на закриту книжково-пригодницьку вечірку «Бібліотечні сутінки» є нагородою для найактивніших учасників програм зимових читань, які відбуваються під час зимових канікул у дитячих книгозбірнях.
Цьогорічні «сутінки» в онлайн-форматі відбудуться за популярною діснеївською історією «Крижане серце». Національна бібліотека України для дітей розробить театралізований квест та його завдання, а читачі усіх дитячих бібліотек, які приєднаються до нас у Zoom, будуть отримувати та розв’язувати завдання.
   За підсумками вечірки один книжковий приз за активність у грі отримає читач (чи бібліотека), які надали найбільше правильних відповідей. Ще одну книжку у подарунок буде розіграно за номерами телефонів вайбер-групи «VIP-читачі».
   Шановні колеги, якщо ваша бібліотека бажає приєднатися до Всеукраїнської бібліотечної вечірки «Крижане серце», надішліть лист на адресу socio-cultural@ukr.net (відділ соціокультурної діяльності) із поміткою «Сутінки». Вкажіть у листі телефон для долучення до вайбер-групи та розіграшу книжкового призу.
   На вашу пошту будуть надіслані афіша книжкової гри «Сутінки», запрошення, які ви можете роздрукувати і вручити своїм кращим читачам, а також посилання для входу на Zoom-вечірку.
   До зустрічі у прямому ефірі!
УВАГА! У понеділок 8 лютого запис учасників на вечірку припиняється!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей