Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ЧЕК-лист «Читацькі забаганки» № 3. Бібліотечні заходи. ПІДСУМКИ

           Репертуар бібліотечних заходів настільки розгалужений, різноманітний та величезний, що пропозиції читачів у нашому третьому ЧЕК-листі «Бібліотечні заходи», не принесли нам великих відкриттів та неочікуваних пропозицій, які бібліотека хотіла б миттєво втілити у життя, точніше – у свою діяльність.

           Більшість читацьких ідей апробовано нашою бібліотекою, дитячими бібліотеками країни. Щось проходить на постійній основі, як от зустрічі з авторами, що написали книжки про певні свята та розповідають про них читачам (пропозиція Анни з Львівщини). Або віртуальні екскурсії Україною, запропоновані Анною з Хмельниччини: медіапроєкт «Подорожуємо Україною разом» уже понад рік створює наша бібліотека. Щось вже відбувалося раніше, як проєкт створення рукописної книги читачами спільно з авторами і художниками «Срібна Читацька Книга» Національної бібліотеки України для дітей (2011-2012 рр.) – подібну ідею нам запропонувала Дарина з Волині.

           Бібліотека минулоріч також влаштувала акцію книжковий адвент-календар до Нового року, але Надійка з Глухова, яка внесла таку ж пропозицію, її трішки розширила. Ось ця акція у баченні читачки:

           «Оформити відповідну локацію, де буде розташований великий адвент-календар. Запропонувати читачам, які будуть у зручний для них час (кожний сам по собі) приходити, виконувати завдання адвент-календаря, складати виконані завдання у відповідну кишеньку календаря, а перед Новим роком оголосити переможця, який дав більше правильних відповідей. Можна робити не лише до Нового року, а до будь-якого свята, яке очікувується».

           Нам, бібліотекарям, така доповнена інтерактивна версія адвент-календаря здалася доволі цікавою, яка заслуговує на втілення ще цього року. А можливо, ми запропонуємо інтерактивний онлайн-варіант, який буде доступний усім, у т.ч. і нашим віддаленим користувачам. Це вже друга ідея Яни з м. Глухова Сумської області, яку бібліотека бере до роботи. Вітаємо!

           Дякуємо усім за активність та слушні пропозиції до ЧЕК-листа читацьких забаганок!

           Пам’ятайте, найактивніші дописувачи побажань до ЧЕК-листа, ідеї яких бібліотека візьме в роботу, отримають заохочення до Новорічних свят!

           #чеклистчитацькихзабаганок #твоябібліотека #ДНбібліотеки

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей