Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45765
   


Автор запитання: Олександра із міста: Нетішін :: Запитання: 42484  
Олександра запитує:
Добрий день! Прошу знайти літературу для написання МАН на тему "Як підготуватися до ЗНО з англійської мови за допомогою Інтернету" та корисні сайти для використання, щоб якісно підготуватися. Дякую
Наша відповідь:
Доброго дня, Олександро! Перегляньте наступні джерела:
Байбак Т. Як самостійно підготуватися до ЗНО [Електронний ресурс] / Т. Байбак // Studway : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://studway.com.ua/pidgotuvatisya-do-zno/. – Назва з екрану.
Волошин Д. Змінене ЗНО з англійської: як підготуватись, коли часу не лишається [Електронний ресурс] / Д. Волошин // Укр. правда : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://life.pravda.com.ua/columns/2018/04/20/230420/. – назва з екрану.
Ефективна самопідготовка до ЗНО, або Сам собі режисер [Електронний ресурс] // ЗНО клуб : всеукр. портал з підготовки до ЗНО : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://znoclub.com/dovidnik-zno/241-samopidgotovka-do-zno.html . - Назва з екрану.
Онлайн-курси № 1 в Україні з підготовки до ЗНО-2019 [Електронний ресурс] : онлайн-заняття з викладачем у режимі реального часу та в записі // ZNO.UA : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://zno.ua/online . - Назва з екрану.
«Онлайн-репетитор» безплатно допомагає українським школярам підготуватися до ЗНО / за інформацією ТНПУ імені В. Гнатюка [Електронний ресурс] // Все про освіту в Україні та світі : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://pedpresa.ua/129998-onlajn-repetytor-bezplatno-dopomogaye-ukrayinskym-shkolyaram-pidgotuvatysya-do-zno.html. - Назва з екрану.
Підготовка до ЗНО з англійської мови: з чого почати? [Електронний ресурс] // ЗНО клуб : всеукр. портал з підготовки до ЗНО : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://znoclub.com/pidgotovka-do-zno/808-pidgotovka-do-zno-z-anglijskoji-movi-z-chogo-pochinati-plan.html. - Назва з екрану.
Як підготуватися до ЗНО за допомогою Інтернету та соцмереж? [Електронний ресурс] // Etcetera : новини. Аналітика. Факти : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://uk.etcetera.media/nespodivane-rishennya-shvidko-pidgotuvatisya-do-zno-dopomozhut-gugl-avatarki-i-statusi.html. - Назва з екрану.
Як успішно скласти ЗНО з англійської мови? [Електронний ресурс] // ILC : International language centre : [веб-сайт]. – Електронні дані. - Режим доступу: https://ilc.org.ua/blog/yak-uspishno-sklasti-zno-z-angliiskoi-movi. - Назва з екрану.

.: Розділ: Мовознавство :: 27.10.2018 19.47.43 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.232429 seconds